Vabilo na 3. delavnico

V okviru projekta Razvoj turistične in naravoslovne ponudbe v Občini Središče ob Dravi vas vabimo na 3. delavnico z svetovanjem na področju razvoja turistične in naravoslovne ponudbe v Občini Središče ob Dravi. Delavnica bo 31. januarja 2019, ob 17. uri, v prostorih občine Središče ob Dravi, Trg talcev 4, Središče ob Dravi. Predavala bo dr. Tanja Lešnik Štuhec.

Preberi več ...

Vabilo na 2. delavnico

V okviru projekta Razvoj turistične in naravoslovne ponudbe v Občini Središče ob Dravi vas vabimo na 2. delavnico z svetovanjem na področju razvoja turistične in naravoslovne ponudbe v Občini Središče ob Dravi. Delavnica bo 26. januarja 2019, ob 16. uri, v Kulturnem domu SOKOLANA, Slovenska cesta 24, Središče ob Dravi. Predavala bo dr. Tanja Lešnik Štuhec.

Preberi več ...

Vabilo na delavnico

V okviru projekta Razvoj turistične in naravoslovne ponudbe v Občini Središče ob Dravi vas vabimo na delavnico z svetovanjem na področju razvoja turistične in naravoslovne ponudbe v Občini Središče ob Dravi. Delavnica bo 5. januarja 2019, ob 10. uri, v večnamenskem prostoru občine Središče ob Dravi, Trg talcev 4, Središče ob Dravi. Predavala bo dr. Tanja Lešnik Štuhec.

Preberi več ...

Gnezdilke kmetijske krajine Središkega polja

Slika 3Društvo za opazovanje in proučevanje pric Slovenije (DOPPS) je v sklopu projekta Razvoj turistične in naravoslovne ponudbe v občini Središče ob Dravi, finančni instrument EKSRP – Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja izvedlo popis ptic v sezoni 2018. Območje raziskave je obsegalo ravninski del Središkega polja s prevladujočo kmetijsko krajino brez predelov s strnjeno poselitvijo, v skupno površino 850 ha.

Preberi več ...